Snel Zoeken

Regio:
Plaats:
 

Spotlight


TIP!

    Bewaar Alle Bungalowparken voor uw volgend bezoek!

Veel voordelen om op vakantie te gaan in Nederland

De twaalf voordelen om in Nederland op vakantie te gaan!

Nederland kent veel meer mogelijkheden dan je zou verwachten. Om lekker op vakantie te gaan hoef je echt niet altijd naar het buitenland. Vakantie in eigen land is tegenwoordig minstens net zo leuk als op vakantie gaan naar het buitenland. Je kent het wel je wilt graag op vakantie maar je kunt je bestemming niet kiezen omdat je enkel de Nederlandse taal spreekt, je zit helemaal met je handen in je haar want wat nu? Niets aan de hand want wij hebben de beste redenen om in Nederland te blijven op een rijtje gezet. Zo kun jij wel heel erg makkelijk een bestemming gaan kiezen en hoef jij je nergens meer druk om te maken. Wellicht denk je na het lezen van alle redenen om in Nederland op vakantie te gaan dat het eigenlijk alleen maar heel erg veel voordelen heeft, maar ook wel heel veel gemakkelijker is dan zon lange reis naar het buitenland.

Geen extreem lange auto ritten of het vliegtuig en je kunt met de bus of trein

Bij het kiezen voor een bestemming in Nederland hoef je niet extreem lang in de auto te zitten. Vaak kun je het binnen een afzienbare tijd rijden. Je hoeft je ook niet druk te maken over het vliegtuig, vliegangst valt dan gelijk weg. Dat is wel een hele fijne bijkomstigheid toch? Een bijkomend voordeel is dat je met de bus en of trein zou kunnen reizen, heel gemakkelijk wanneer je een stedentrip wilt maken. Met het openbaar vervoer ben je erg snel op plaats van bestemming.

Onze eigen moedertaal

Het fijne van Nederland is dat je geen moeilijke talen hoeft te leren, want we kunnen in Nederland natuurlijk gewoon Nederlands praten met elkaar. Miscommunicaties zijn gelijk niet meer aan de orde.

Nederland heeft een eigen kustlijn

We vinden het allemaal heerlijk langs de kust, zeker wanneer het heel erg warm is. Hier hoef je het land niet voor uit want dit kan op vakantie in Nederland. En onze stranden zijn net zo leuk.

Eilanden in Nederland

Wij hebben diverse eilanden in Nederland, hoe fijn is het eigenlijk dat je daar gewoon naar toe kunt gaan met de veerboot. Welk eiland heeft jouw voorkeur? We kennen Terschelling, Ameland, Texel en Schiermonnikoog, de keuze is ruim. Wil je liever naar een andere plek aan zee? Ook hierin zijn er een genoeg mogelijkheden.

Geen vreemd eten en gewoon eten wat jij lekker vind

In andere landen krijg je te maken met eten wat je waarschijnlijk niet kent of misschien wel niet eens echt lust. In eigen land eten we ons eigen favoriete gerecht en hoef je niets te missen van wat je echt lekker vind. Dus op naar dat frietje!

De 4 seizoenen in Nederland

Zoals we allemaal weten kent Nederland vier seizoenen en hebben we voor ieder mens wat wils, want zeg nou zelf jij houd van de zomer, maar er zijn er zoveel mensen die van de herfst of de winter houden. Kies voor je zelf het beste seizoen om op vakantie te gaan in Nederland. Er zijn wel een aantal hele drukke weken wanneer mensen met vakantie gaan, zoals met de schoolvakanties. Wil je liever iets meer rust kies dan een moment die buiten de schoolvakanties valt. Dit scheelt je dikke rijen en een stukjes meer rust als jij daarvan houdt.

Ga voor een leuke stedentrip

In Nederland kennen we diverse mooie steden. Dat maakt het echt geweldig om op vakantie te gaan in Nederland. Kies voor Maastricht of ga de hele andere kant op en kies juist voor de mooie stad Groningen, beide prachtige plekken om een aantal dagen te vertoeven. Ook kun je naar hartje Amsterdam gaan. Hier zal je jezelf ook heerlijk kunnen vermaken.

Voor ieder wat wils

Nederland kent zoveel mooie plekjes dat een vakantie vieren in Nederland echt voor iedereen mogelijk is, we kennen speciale vakantie bestemmingen voor de jeugd, maar hebben ook leuke plekken voor de wat oudere generatie om zo toch lekker te kunnen genieten van de natuur of een heerlijke wandeling. Je kunt ook een leuke fietsroute kiezen hier zijn er zoveel van in diverse soorten en lengtes.

Natuur en ontspanning

We kennen erg veel mooie plekken met een bosrijke omgeving in Nederland. Kies voor een leuk hotel of park in de natuurrijke omgevingen als bijvoorbeeld Giethoorn. Hier dobber je lekker op het water heb je geen bootje, geen probleem, deze kun je heel gemakkelijk huren voor een aantal uurtjes. Je kunt leuk en lekker wandelen en ook een fiets kun je hier makkelijk huren. We hebben natuurlijk nog een tal van dat soort plekken waar je op vakantie zou kunnen gaan in Nederland.

Leuke uitstapjes tijdens je vakantie in Nederland

Nederland kent veel leuke museums voor jong en oud en prachtige bezienswaardigheden. Zo kun je een lekker dagje weg met de kids naar het pretpark of ga lekker met zijn tweeŽn wat cultuur snuiven. Er is veel meer te doen in ons mooie vakantie land dan je had gedacht. Een kasteel of een park het kan in Nederland allemaal.

Korte tripjes

Ons land is ook heel erg geschikt voor de kortere tripjes. Zo kun je vaker op vakantie gaan en zul je nog meer van het mooie Nederland gaan zien. Je zult op plekken komen waar je nog niet eerder geweest bent.

De stress neemt af

Wanneer je met het vliegtuig op vakantie zou gaan en je bent wat vergeten slaat de paniek toe bij de meesten. Aangezien we nu in Nederland op vakantie gaan hebben we geen ellenlange reizen en zijn we goed bekend in de winkels en de supermarkten. Spullen die je vergeten bent kun je makkelijk en snel halen.

Wij zijn er uit!

Als je nu zou mogen kiezen voor een vakantie in Nederland zou jij hier dan voor gaan na het doornemen van alle tips hier boven? Wat houd je nog tegen? Wij wensen jullie heel veel plezier met de vakantie in Nederland. Boek snel je vakantie binnen Nederland!